Students of life

Met Students of Life inspireert, motiveert en onderwijst Marlous Klomp  zoveel mogelijk volwassenen, adolescenten en kinderen om bewust te leven vanuit hun Hart. Door aandacht te trainen en bewustzijn te vergroten met (online) lezingen, workshops, trainingen en cursussen ondersteunt zij mensen jong en oud in de zoektocht naar hun hoogst haalbare potentieel en hun persoonlijke levensmissie.


“Als de adem staat voor een gelukkig leven, dan is het vinden van jouw levensdoel de zuurstof.” ~Marlous Klomp


“We are all Students of Life”, dit kenmerkt de altijd geldende gelijkwaardigheid die mijn visie tekent. Door die bril bekeken zijn we altijd gelijkwaardig aan elkaar, heel op onszelf en dus ook verantwoordelijk voor ons eigen leven en ons eigen geluk. In interactie met elkaar spiegelen wij onszelf via de ander. Dus als jouw leven nu niet is zoals jij wenst, draag jij hier zelf de verantwoordelijkheid voor. Het fijne van deze bewustwording is dat we dus altijd zelf voor iets anders kunnen kiezen. De vraag is ben jij je bewust van deze keuze mogelijkheden? Of ben jij een slaaf van de automatische gedachten die opkomen en die jij zo jouw leven laat bepalen?

Gedachten zijn krachten en bewuste gedachten bepalen jouw mindset. Met het trainen van de aandacht ontstaat de mogelijkheid om de mindset en de gedachten die wij hebben met zorgzame aandacht te verkennen. Gerichte aandacht op onszelf in dit moment, maakt dat de deur naar ons hoogste potentieel opent, het authentieke zelf. In dit proces ontstaat het inzicht dat het onze eigen verantwoordelijkheid is om liefde te ervaren en zelfliefde te kennen. Als dit wordt doorleefd en geïntegreerd, behandelen we onszelf met respect en onvoorwaardelijke liefde. Dit heeft effect op jou als individu, de dierbare mensen om je heen en de wereld waarin wij samen leven.”


“Het leven is niets anders dan een reflectie van jezelf, dus durf in de spiegel te kijken en focus op dat wat er leeft in jou.” ~ Marlous Klomp 


"Het maakt niet uit in welke situatie of staat we ons op dit moment bevinden. We leren allemaal door onszelf te ervaren in de manier waarop het leven zich nu aan ons spiegelt. Als we de moed vinden om te reflecteren op iedere situatie, op ieder aspect van jouw leven als jouw eigen verantwoordelijkheid, als niets dan een reflectie van jezelf, dan is de invloed die je hebt op jouw leven gigantisch groot. Dit is werkelijk iets tussen jou en jezelf.

Dus laten wij het brein trainen in het krachtig reflecteren. Train de aandacht en hervorm jouw staat van zijn. Als je dit besluit te doen, zul je ervaren dat jouw dromen werkelijkheid worden door ze te leven. In dit moment en het volgende. En het begint nu."  

Error occured while retrieving the facebook feed