Marlous Klomp

12821516_240858629590877_8893454523455434676_nMarlous Klomp is een gepassioneerde Mindfulness en Heartfulness trainer, spreker en lifecoach. Zij geeft door heel Nederland inspirerende lezingen die je raken, workshops die je wakker schudden en cursussen die je krachtige tools geven om nu bewust te leven.

Gericht op volwassenen, kinderen in het onderwijs en bedrijven biedt zij eenmalige of langere trajecten aan. Dit kan individueel, in groepsverband vanaf 4 deelnemers en in grotere groepen van 25+ deelnemers.

Iedere vorm heeft zijn unieke transformerende werking en reikt aan onmiddellijk anders in het leven te staan vanuit de heldere boodschap: “Care to be aware!”

Wat anderen zeggen over Marlous:

Marlous heeft een open houding, zonder oordeel en luistert met een groot invoelend vermogen. ~Mariëtte

Een open houding, zonder oordeel

Een open houding, zonder oordeel

Misschien denk je dat Mindfulness alleen voor zweverige mensen is, maar met Marlous brengt dit je rust, biedt het nieuw perspectief, een luisterend oor en vooral inspiratie om anders met je leven om te gaan. ~Igor

Inspiratie om anders met je leven om te gaan

Inspiratie om anders met je leven om te gaan

Marlous heeft een gave om feilloos af te stemmen op waar jij zit en ze begeleidt je terug naar het nu en jouw eigen stem. Mijn innerlijke kracht is gesterkt en ik ben klaar om mijn dromen te realiseren door te luisteren naar de stem van mijn Hart. ~Laura

Error occured while retrieving the facebook feed